Sleva 5-15 % pro registrované - Registrujte se a získejte slevu!

Prom-IN Proteinové palačinky 600g

 
 
Cena 225 Kč bez DPH
259 Kč
Značka Prom-IN
Kategorie Palačinkové směsi
Zvolte variantu
Kód produktu GF_3363 varianta: Balení: 600g, Příchuť: natural - neslazené Odesíláme do 3 dnů 259 Kč
225 Kč bez DPH
   
Kód produktu GF_3364 varianta: Balení: 600g, Příchuť: natural - slazené Odesíláme do 3 dnů 259 Kč
225 Kč bez DPH
   
Kód produktu GF_3365 varianta: Balení: 600g, Příchuť: malinové Odesíláme do 3 dnů 259 Kč
225 Kč bez DPH
   
Kód produktu GF_3366 varianta: Balení: 600g, Příchuť: čokoláda-kokos Odesíláme do 3 dnů 259 Kč
225 Kč bez DPH
   
 

Výborné proteinové palačinky představují instantní verzi vysokoproteinového jídla s nízkým obsahem sacharidů. Kombinace prémiových živočišných zdrojů bílkovin a komplexních sacharidů vytváří výjimečnou potravinu s ideálním poměrem bílkovin a komplexních sacharidů, vhodnou zejména při redukčních programech.

  • Maximální možná čistota použitých surovin
  • Minimum balastních látek a nutričně neplnohodnotných složek
  • Bílkoviny pouze z nejkvalitnějších dostupných zdrojů
  • Oves jako komplexní zdroj sacharidů

Návod na přípravu: Tři vrchovaté (cca 60 g) polévkové lžíce instantní směsi rozmíchat v 60–70 ml mléka nebo vody. Na rozpálenou, dobře promazanou pánev nalijte těsto a palačinky smažte po obou stranách. Podávejte teplé.

 

Potravina určená pro zvláštní výživu, vhodná pro sportovce.

Nutriční informace

  100g v 1 porci - 60g
Energetické hodnota 1670 kJ/ 398 kcal 975kJ/ 233 kcal
Bílkoviny 38,3g 23g
Sacharidy 32,3g 19,4g
Z toho cukry 2,5g 1,5g
Tuky 10,8g 6,5g
Z toho nasycené mastné kyseliny 6g 3,6g
Sůl 0,3g 0,1g

Složení: ovesné vločky, ovesná instantní mouka, ultra a mikro filtovaný syrovátkový proteinový koncentrát, micelární kasein (z mléka), sušená vejce, aroma, sušený malinový prášek (koncentrát malinové šťávy, maltodextrin, regulátor kyselosti: kyselina citrónová) 1 %, náhradní sladidlo sukralóza.

Doporučené použití

DistribuceCZ
Balení600g
Balení 600g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: