Sleva 5-15 % pro registrované - Registrujte se a získejte slevu!

MyoTec Fermented L-Leucine 300g

 
 
Dostupnost Odesíláme do 2 dnů
Cena 347 Kč bez DPH
399 Kč    
Kód produktu GF_3912
Značka MyoTec
Kategorie Aminokyseliny a BCAA
 
Volná forma L-leucinu získaná fermentační technologií. Je ve formě instantního prášku, lze jej bez problémů smíchat s oblíbeným nápojem. L-leucin je svými účinky aminokyselinami snad nejznámější a také nejvýraznější, typicky se užívá bezprostředně po tréninku nebo večer před spaním.
 
Více se o jeho vlastnostech dočtete na webu eFIA.cz.
 
Produkt je vhodny pro všechny orientované na:
 
- růst svalové hmoty
- potréninkovou regeneraci

 

MyoTec Advantage Line

Pokud je vaším prvořadým cílem kvalita, čistota a výběr jen takových surovin, které jsou prověřené a funkční, je nová řada MyoTec Advantage Line určena právě pro vás. Cílem produktů Advantage Line NENÍ nabízet úplně vše, co je na trhu dostupné, navíc s jednostranným zaměřením na co nejnižší cenu, tak jak je to obvyklé u tzv. mass-marketingových značek, ale právě naopak. Cílem je nabízet pouze smysluplné, kvalitní a funkční suroviny, a to i na úkor vyšší ceny. Kvalita a principy celého projektu jsou garantovány čistě privátní a 100% nezávislou značkou MyoTec.

 

Upozornění: Není určeno pro děti, mladistvé, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v chladu, suchu, chraňte před přímým slunečním zářením. Obal těsně uzavírejte. Splňuje parametry kategorie vegan.

 

Potravina určená pro zvláštní výživu, vhodná pro sportovce. 

Nutriční informace

Složení: L-Leucin prášek.


 

 

 

 

 

Doporučené použití

DistribuceEU
Balení300g
DávkováníDoporučenou dávku 5 g (tři zarovnané čajové lžičky) rozmíchejte ve vodě, džusu, proteinovém či sacharidovém nápoji. Produkt je vhodný pro použití bezprostředně po tréninku nebo před spaním.
Balení 300g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: