UPOZORNĚNÍ. Lze objednat pouze zboží, které máme skladem (má ikonku košíku), ostatní do ledna 2019 ne. Děkujeme za pochopení.

Hodnocení obchodu

4,8 115 hodnocení
Přidat hodnocení
5
104x
4
6x
3
2x
2
2x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
LL Avatar autora | 13.11.2018
Bezchybný zákaznický servis, rychlá komunikace a vstřicnost
Avatar autora | 4.11.2018
+ Výborná komunikace a vstřícnost.

Avatar autora | 22.10.2018
+ Super rychlost, skvělá komunikace. Zboží jsem potřebovala vyměnit (špatná velikost bot), vše proběhlo hladce a rychle. Spokojenost.

Avatar autora | 15.10.2018
Po deseti dnech žádná odezva.
Avatar autora 16.12.2018
Dobrý den, již jsme si telefonicky objednávku potvrdili a vše vysvětlili. Pro případné potencionální zákazníky uvedu, že paní H. objednala zboží, které bylo avizováno s delší dobou dodání, což ještě neuběhlo v době psaní dotazníku. Proto považuji její hodnocení za bezpředmětné. Pokud platí v e-shopu avizované termíny dodání, tak nepovažujeme za nutné to ještě dále komunikovat a potvrzovat. Jiné by to samozřejmě bylo, kdybychom nemohli avizované termíny dodržet. Pokusíme se zamyslet, jak by se dalo komunikaci ještě zefektivnit, děkujeme za podnět. Objednávka paní H. bude vyřízena v termínu, který byl avizován v e-shopu v době provedení objednávky. S pozdravem tým FITexpert.cz
Avatar autora | 7.10.2018
+ Rychlé jednání.

Avatar autora | 4.10.2018
+ Profesionální a vstřícný přístup

Avatar autora | 21.9.2018
velmi vstřícní, snaha pomoci abych správně vybral zboží
Avatar autora | 6.9.2018
+ Komunikace

Avatar autora | 6.9.2018
Zboží jsem objednala, za dva dny mi bylo v pořádku doručeno. Boty mi byly malé, takže jsem vracela. Peníze za boty byly do několika dnů vráceny zpět na můj účet. Takže nemohu vůbec nic vytknout a jen doporučit.
Avatar autora | 27.8.2018
+ výběr
+ ceny
+ zboží skladem

Na poprvé spokojenost.
Avatar autora | 27.8.2018
+ Rychlost dodání
+ Komunikace
+ Kvalitně zabaleno

Avatar autora | 25.8.2018
+ Rychlé odbavení,vše co jsem chtěl a bylo skladem bylo okamžitě vyexpedováno.
+ Obchod je přehledný a s dobře popsaným zbožím

Avatar autora | 19.8.2018
+ rychlé odeslání+dárek.super komunikace perfektní cena

Avatar autora | 3.8.2018
+ neskutečně rychlé odeslání. Odeslali ten samý den, kdy jsem poslal platbu.
- žádná

Avatar autora | 27.7.2018
vše v pořádku
Avatar autora | 23.7.2018
Dostupnost zboží na webu neodpovídá skutečnosti. dále platba přes twisto nefunguje.
A Avatar autora 26.7.2018
Dobrý den paní Emilie, děkujeme za nákup a hodnocení. Chápu Vaše zklamání či rozhořčení. Bohužel i přes veškerou naši snahu provozovat e-shop poctivě a správně, se u Vaší objednávky sešly dvě záležitosti, které jsme bohužel nebyli schopni ovlivnit a proto to dopadlo, jak to dopadlo. 1) Co se týče dostupnosti zboží, to samozřejmě odpovídá skutečnosti, jak nejvíce to jde. Data od dodavatelů se synchronizují několikrát denně a stojí nás to nemalé prostředky. Avšak objednala jste produkt, který měl sám dodavatel v brutálním výprodeji a jeho skladové zásoby tak doslova mizely před očima a došlo k vyprodání produktu u dodavatele. Naše skladové zásoby i to, zda jsme schopni produkt (do)objednat a za jak dlouho dodat, se snažíme mít maximálně přesné a aktuální. Že to nemusí vždy, i přes veškerou snahu, vyjít, je myslím pochopitelné. Samozřejmě nás mrzí, když k tomu dojde. My tu jsme hlavně od toho, abychom objednávky vyřizovali a ne od toho, abychom zákazníka "nalákali" a pak jeho objednávky rušili :-) 2) Nepamatuji si, že by byl problém s platbou Twisto a to máme tuto platební metodu nasazenu několik měsíců. Jste první člověk, kterému to nefungovalo a nevíme proč. Nefungovalo Vám to opakovaně, přitom ten den jsme zaznamenali i jiné objednávky s touto platební metodou a žádný problém se nevyskytl. Je to záhada. Záležitost jsme s Vaší pomocí a pomocí Twista dořešili a platbu jsme byli schopni realizovat, bohužel nastal bod jedna výše. Používáme nejrozšířenější platformu na provoz e-shopu v ČR, která vyřizuje denně přes 140 000 objednávek, prostě používáme kvalitní e-shopové řešení, aby vše fungovalo, jak má. Opět je jasné, že nic není dokonalé. Chápu, že Vaše zkušenost s námi je Vaše zkušenost s námi, ale mohu Vás ujistit, že toto není standardní chování našeho e-shopu. Rád bych zdůraznil, že nejsme žádní diletanti :-) E-shop se snažíme provozovat ke spokojenosti zákazníků, k "hladkému" prodeji a dodávce zboží. V případě problémů (a těm se nelze vyhnout, ať už vzniknout jakkoliv) se snažíme najít řešení a hlavně komunikovat rychle a věcně a nestrkat hlavu do písku. S pozdravem provozovatel e-shopu FITexpert.cz
Avatar autora | 22.7.2018
Objednané zboží dorazilo velmi rychle:)
Avatar autora | 17.7.2018
+ dobrá cena
+ rychlé dodání
+ dobrá komunikace
+ možnost doručení do zásilkovny

Spokojenost, doporučuji
Avatar autora | 9.7.2018
+ Vše v pořádku, vše dle představ.

Avatar autora | 26.6.2018
Velmi rychlé dodání zboží, obchod přehledný, nákup bez problémů.

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 116