Sleva 5-15 % pro registrované - Registrujte se a získejte slevu!

Hodnocení obchodu

4,8 141 hodnocení
Přidat hodnocení
5
128x
4
8x
3
2x
2
2x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 27.7.2018
vše v pořádku
Avatar autora | 23.7.2018
Dostupnost zboží na webu neodpovídá skutečnosti. dále platba přes twisto nefunguje.
A Avatar autora 26.7.2018
Dobrý den paní Emilie, děkujeme za nákup a hodnocení. Chápu Vaše zklamání či rozhořčení. Bohužel i přes veškerou naši snahu provozovat e-shop poctivě a správně, se u Vaší objednávky sešly dvě záležitosti, které jsme bohužel nebyli schopni ovlivnit a proto to dopadlo, jak to dopadlo. 1) Co se týče dostupnosti zboží, to samozřejmě odpovídá skutečnosti, jak nejvíce to jde. Data od dodavatelů se synchronizují několikrát denně a stojí nás to nemalé prostředky. Avšak objednala jste produkt, který měl sám dodavatel v brutálním výprodeji a jeho skladové zásoby tak doslova mizely před očima a došlo k vyprodání produktu u dodavatele. Naše skladové zásoby i to, zda jsme schopni produkt (do)objednat a za jak dlouho dodat, se snažíme mít maximálně přesné a aktuální. Že to nemusí vždy, i přes veškerou snahu, vyjít, je myslím pochopitelné. Samozřejmě nás mrzí, když k tomu dojde. My tu jsme hlavně od toho, abychom objednávky vyřizovali a ne od toho, abychom zákazníka "nalákali" a pak jeho objednávky rušili :-) 2) Nepamatuji si, že by byl problém s platbou Twisto a to máme tuto platební metodu nasazenu několik měsíců. Jste první člověk, kterému to nefungovalo a nevíme proč. Nefungovalo Vám to opakovaně, přitom ten den jsme zaznamenali i jiné objednávky s touto platební metodou a žádný problém se nevyskytl. Je to záhada. Záležitost jsme s Vaší pomocí a pomocí Twista dořešili a platbu jsme byli schopni realizovat, bohužel nastal bod jedna výše. Používáme nejrozšířenější platformu na provoz e-shopu v ČR, která vyřizuje denně přes 140 000 objednávek, prostě používáme kvalitní e-shopové řešení, aby vše fungovalo, jak má. Opět je jasné, že nic není dokonalé. Chápu, že Vaše zkušenost s námi je Vaše zkušenost s námi, ale mohu Vás ujistit, že toto není standardní chování našeho e-shopu. Rád bych zdůraznil, že nejsme žádní diletanti :-) E-shop se snažíme provozovat ke spokojenosti zákazníků, k "hladkému" prodeji a dodávce zboží. V případě problémů (a těm se nelze vyhnout, ať už vzniknout jakkoliv) se snažíme najít řešení a hlavně komunikovat rychle a věcně a nestrkat hlavu do písku. S pozdravem provozovatel e-shopu FITexpert.cz
Avatar autora | 22.7.2018
Objednané zboží dorazilo velmi rychle:)
Avatar autora | 17.7.2018
+ dobrá cena
+ rychlé dodání
+ dobrá komunikace
+ možnost doručení do zásilkovny

Spokojenost, doporučuji
Avatar autora | 9.7.2018
+ Vše v pořádku, vše dle představ.

Avatar autora | 26.6.2018
Velmi rychlé dodání zboží, obchod přehledný, nákup bez problémů.
Avatar autora | 23.6.2018
Odpoledne objednáno a druhý den doručeno.
Avatar autora | 17.6.2018
+ spolehlivost

Avatar autora | 13.6.2018
+ Okamžitá reakce, profesionální jednání.
- Závádějící informace v potvrzení o příjmu objednávky.

Po objednávce obdržíte potvrzení s informací o možné prodlevě, pokud vaše zboží není skladem. Bohužel jsem nikde u zboží nedokázal právě tuto informaci najít. Tedy zda skladem je nebo není.
Avatar autora 17.6.2019
Dobrý den, děkujeme za objednávku, i když to tentokráte tak úplně nevyšlo :-) 1) U každého zboží v e-shopu je uvedena dostupnost. Dostupnost zboží je mj. uvedena také v košíku. 2) Objednával jste v období, kdy e-shop z důvodu dovolené "jel na půl plynu", jednalo se o tři pracovní dny, kdy objednávky na zboží, které nebylo skladem (viz bod jedna) mohly mít zpoždění max. tři pracovní dny. To jsme avizovali na každé stránce (v záhlaví e-shopu) + na vybraných stránkách (např. o dopravě), pro jistotu i v kopii objednávky, pokud by to někdo v e-shopu přehlédl. 3) Pokud něco není jasné, jsou k dispozici kontakty. Z naší strany jsme myslím udělali maximum pro předejití zklamání zákazníků z důvodu krátkodobého eventuálního zdržení dodávek objednaného zboží. Bohužel jste to nepochopil, neporadil jste se a rozhodl se nákup realizovat jinde. To respektuji a přeji Vám či Vašemu potomkovi vydařenou tenisovou sezónu :-) Provozovatel e-shopu FITexpert.cz
Avatar autora | 3.6.2018
+ Rychlost a spolehlivost dodání

Avatar autora | 1.6.2018
+ Rychlost

Rychlost vyřízení.
Avatar autora | 23.5.2018
+ Rychlý a spolehlivý obchod :-)

Avatar autora | 14.5.2018
+ rychlost vyřízení objednávky
- nevím

Avatar autora | 11.5.2018
+ Velmi ochotně a dobře mi poradili s výběrem velikosti kimona. Určitě se rád vrátím k nákupu u tohoto shopu.

Avatar autora | 4.5.2018
vše v pořádku a výborná komunikace obchodníka
Avatar autora | 17.4.2018
+ možnost osobního odběru
+ příjemný a ochotný prodejce
+ dobré ceny

Avatar autora | 16.4.2018
Byla jsem spokojená, vše šlo rychle.
C Avatar autora | 9.4.2018
Rychlé dodání,dostal jsem dárky,absolutní spokojenost.
Avatar autora | 30.3.2018
Zbozi dorazilo rychle a v poradku,platila jsem predem. Na rozdil od ostatnich e-shopu bylo zbozi uvadene jako skladem opravdu skladem. Kupovala jsem mikinu jako darek a protoze nevyhovovala,vratila jsem zpet. Vymena probehla bez problemu a ackoli byla chyba na me strane,jeste se mi omluvili. Rozhodne muzu doporucit,velmi seriozni profesionalni pristup.
Avatar autora | 29.3.2018
relativně blízko domovu nebo zaměstnání, netřeba použít různé zásilkové služby.

Stránka 3 z 8 , položek celkem: 142