Hodnocení obchodu

5,0 723 hodnocení
Přidat hodnocení
5
705x
4
13x
3
2x
2
2x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
E Avatar autora Eva | 5.3.2017
+ přehledné stránky,
+ doprava
+ rychlost dopravy
- --

perfektní stránky, hned jsem zboží našla. Za 2 dny mi balíček dorazil. A byl to snad nejrychlejší nákup a doprava, co jsem kdy měla.
Avatar autora | 14.2.2017
+ Zboží (sportovní výživa), které jinde není.
- Přehlednější www stránky

Jednoznačně doporučuji
Avatar autora | 31.1.2017
+ nevím
- omezený sortiment

Avatar autora | 8.1.2017
ok!!
M Avatar autora Martina | 19.12.2016
Nemám co vytknout.
T Avatar autora Tomaso | 18.12.2016
+ Rychlost, komunikace
- Nic

K Avatar autora Kača | 1.12.2016
+ Spolehlivost a skvělá komunikace
- Žádné jsem neobjevila

Doporučuji - doplňovala jsem údaje ohledně mista doruceni a bylo mi obratem potvrzeno, že bere obchod můj dodatek v potaz - nemusela jsem se proto bat, že me doručovatel nenajde :)
T Avatar autora Tereza | 30.11.2016
+ Široký sortiment, přehledný web, cena.
- Neuváděla bych jako hlavní slabinu, ale uvítala bych třeba odkaz na velikostní tabulky při výběru velikosti. Při nákupu BJJ kimona (které jsem nikdy předtím nekupovala), jsem musela vyhledat velikosti přímo na webu výrobce i na stránkách jiných e-shopů. Nákup mohl být tedy o něco rychlejší a jednodušší :-)

Avatar autora | 29.11.2016
+ Po zaplacení-stejná banka-za 2hod.došla zpráva balík odeslán.Naprostá rychlost.

Avatar autora | 28.11.2016
- Platba převodem - prodlouží dodací dobu. Nabízí možnost platby kartou, ale za poplatek 50 Kč.

Zboží dorazilo v pořádku, v rámci možností rychlé dodání. Jen reklamace k dopravě - PPL - řidič vůbec nevolal, i když měl uvedený telefon a zkušebně zvonil v domě na zvonky, u koho by mohl balíček nechat.
Avatar autora | 22.11.2016
+ Spolehlivost
- Nevím

Doporučuji
B Avatar autora buryman | 9.11.2016
+ Rychlost,komunikace
- žádné

doporučuji
Avatar autora | 7.11.2016
Síťka vypadá robustně, že něco vydrží. Bohužel je to šité horkou jehlou asi v číně. Na jedné straně nešlo sítkou protáhnout napínací tyčku , musel jsem párat a přešívat páč mi to nestálo za to vracet zboží.
M Avatar autora Majky | 17.10.2016
Obchod doporučuji - bezproblémová objednávka i dodávka zboží
R Avatar autora Radek | 9.10.2016
+ Dobré ceny a perfektní komunikace ze strany eshopu.

doporučuji!
Avatar autora | 24.9.2016
+ Dobrá komunikace, kvalitní zboží za příznivé ceny a rychlá dodací doba.

J Avatar autora Jetel | 19.9.2016
+ možnost KUP NA JISTO

O Avatar autora Olga | 18.9.2016
výborná komunikace, rychlost, levné zboží, doprava zdarma
F Avatar autora FERRI | 17.9.2016
+ Dobrá cena a hlavně-prodejna je v městě,kde bydlím.

Avatar autora | 15.9.2016
+ Rychlost dodání
- nemá

Lze jen doporučit!

Stránka 35 z 37 , položek celkem: 725