Sleva 5-15 % pro registrované - Registrujte se a získejte slevu!

Purasana Spirulina BIO 200g

 
 
Dostupnost Odesíláme do 2 dnů
Cena 260 Kč bez DPH
299 Kč    
Kód produktu GF_3050
Značka Purasana
Kategorie Superpotraviny
 

Spirulina BIO - Purasana

Maximální zachování živin v certifikované kvalitě BIO = superpotraviny značky Purasana.

Spirulina je mikroskopická sladkovodní řasa, která přirozeně obsahuje větší množství důležitých živiny a fytonutrientů než téměř všechny známé potraviny. Kromě toho, živiny poskytnuté tělu Spirulinou jsou lépe vstřebávány tělem. Silný antioxidant, alternativa pro multivitamínové přípravky.

Chuť je mezi klasickou zeleninou jedlými mořskými řasami, měkčí než chlorela. Lze snadno kombinovat se zeleninou nebo rozpustit v nápoji dle vašeho výběru, ideální dohromady s džusy.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty: 100 g
Energetická hodnota 1465 kJ / 350 kcal
Tuky 7,14g
Z toho nasycené mastné kyseliny 2,64g
Z toho mononenasycené mastné kyseliny 0,3g
Z toho polynenasycené mastné kyseliny 4,2g
Sacharidy 22g
Z toho cukry 0g
Bílkoviny 70g
Sůl* 2,75g
Další složky  
Vitamín K 105 μg (116% DDD)
Vitamín B1 - Thiamin 4 mg (363% DDD)
Vitamín B2 - Riboflavin 6 mg (428% DDD)
Vitamín B3 - Niacin 20 mg (125% DDD)
Kyselina listová 200 μg (100% DDD)
Draslík 1500 mg (75% DDD)
Fosfor 1,2 g (85% DDD)
Hořčík 260 mg (69% DDD)
Železo 30 mg (214% DDD)
Měď 0,4 mg (40% DDD)
Mangan 3 mg (150% DDD)
Chrom 100 μg (250% DDD)
Selen 300 μg (545% DDD)
Chlorofyl 12 g
Beta - karoten 260 mg
Inositol 80 mg
Zeaxanthin 210 mg

1 dávka odpovídá 10 g. Balení obsahuje 20 dávek. *Sůl je obsažena v potravině výlučně v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.
% DDD - % doporučené denní dávky.

Složení: 100% Spirulina platensis v prášku z Mongolska nebo Číny (Chaj-nan).

Doporučené použití

DistribuceEU
Dávkování3 vrchovaté čajové lžičky (10 g) denně smíchejte s 300 ml šťávy, mléka, ovocného nebo zeleninového koktejlu.
Balení200g
Balení 200g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: