Aktuálně lze objednat pouze zboží skladem.

WoldoHealth Kolagen proteinový prášek 100% hovězí kolagen - z pastvy 1kg

Kód: WH_WHHK1X1000
Značka: WoldoHealth
1 290 Kč 1 152 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hovězí kolagen ze 100% z pastvin. Prášek čistého kolagenového proteinu snadno rozpustný v tekutinách, šťávách, jemných koktejlech. Proteinový prášek s vysokým obsahem proteinů je ideální pro nízký obsah karbidu, keto, paleo nebo diety.

Bez sóji, lepku, laktózy a umělých sladidel. Proteiny pomáhají udržovat svalovou hmotu a udržovat normální stav kosti. Chuťově neutrální a snadno se rozpouští.

Kolagenové peptidy a kolagenové polypeptidy v pojivové tkáni jsou důležitou složkou kůže, kostí, šlach, chrupavek, kloubů a krevních cév. Oblasti použití hydrolyzátu jako doplňku stravy.

Gealtinpulver Komponent pro svaly a klouby: Vysoce kvalitní kolagenové peptidy Příprava v dobře dávkované formě prášku, která má neutrální chuť. Hovězí protein z Jižní Ameriky, krmené trávou na pastvě a Halal certifikované.

Hydrolyzát kolagenu bez přísad: Hydrolyzát kolagenu je bez lepku a bez laktózy. Obsahuje typy I, II, III. Nejběžnější typ kolagenu se vyskytuje v kůži, šlachách, fasciích, kostech, cévách a vnitřních orgánech.

woldohealth-collagen-muesli-1plus

Co je to kolagen?

Kolagen je vláknitý protein, který je důležitý pro různé tkáně. Protein přispívá ke zvýšení a udržování svalové hmoty i k udržení normálních kostí. Navíc síla vazů a šlach a tlaková odolnost kloubní chrupavky jsou ovlivněny obsahem kolagenu v těle.

Kolagen produkovaný tělem se nachází hlavně v pojivové tkáni, mezi epidermis a podkoží. Tato vrstva je zodpovědná za pružnost a pevnost pokožky. Pojivová tkáň pokožky je v průběhu celého dne v konstantním procesu, který je ovlivňován také dietou. S přirozeného stárnutí, struktura kolagenu zpomaluje a tím předejde procesu rozkladu.

Aplikace a použití kolagenu

Snímek obrazovky 2019-03-25 v 20.12.47

 

WoldoHealth prášek kolagenu

Náš prášek z kolagenu WoldoHealth je 100% čistý přírodní produkt. Neobsahuje dochucovadla, přísady, sladidla a barviva. Prášek kolagenu je bez lepku, bez laktózy, bez zápachu a chuti.

 Aby byl váš produkt bezpečný a nepoškozený, náš kolagenový prášek je balen ve vysoce kvalitním, lehce chráněném cínu. Víko nádoby lze snadno utěsnit. 

Použití

Náš kolagenový prášek WoldoHealth je všestranný. Prášek je snadno rozpustný ve vodě a snadno rozpustný v tekutinách. Ať už v koktejlech, smoothies, polévkách nebo omáček, všude lze dobře promíchat s ideální rozpustností kolagenu. Možné použít např. i pro palačinky (pancakes), do jogurtu, apod.

Dávkování

Smíchejte 10-20g kolagenového prášku WoldoHealth s další tekutinou denně.

Kategorie: Kloubní výživa
Přísady: Hydrolyzát kolagenu bez lepku a bez laktózy.
Hmotnost: 1000 gramů
Doporučené denní dávkování: 10 g – 20 g/denně (jedna odměrka = 10 g)
Doporučený způsob použití: Prášek je snadno rozpustný ve vodě. Je bez chuti a bez vůní, může být tedy použit různým způsobem – např. do koktejlů, smoothies, polévek nebo omáček.
Podmínky pro skladování: Skladujte v suchu
Pokyny: Chuťově neutrální kolagen pro koktejly a nápoje. Kolagenový prášek se rychle rozpouští.
Země původu: Německo
Původ: Argentina
Značka: WoldoHealth®
Forma: Prášek
Výživové údaje: na 100 g
Energie: 1502 kJ/ 359 kcal
Tuky: 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 0 g
z toho cukry: 0 g
Vláknina: 0 g
Bílkoviny: 93 g
Sůl: 0,3 g
Složení aminokyselin: na 100 g
Glycin: 22,2 g
Prolin: 12,7 g
Hydroxyprolin: 11,9 g
Kyselina glutamová: 10,2 g
Alanin: 8,6 g
Arginin: 7,3 g
Kyselina asparagová: 5,8 g
Lysin: 3,6 g
Serin: 3,2 g
Leucin: 2,7 g
Valin: 2,4 g
FenylAlanin: 2,1 g
Threonin: 1,8 g
Hydroxylysin: 1,6 g
Isoleucin: 1,4 g
Histidin: 1 g
Methionin: 0,9 g
Tyrosin: 0,8 g
Výrobce: WoldoHealth by Woldoshop GmbH, Oehleckerring 9a- 11, 22419 Hamburg
Upozornění: Ukládejte mimo dosah dětí. Doplňky stravy nejsou náhrada pestré a vyvážené stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: