Prom-IN 100% Magnesium Bisglycinate 390 g

Kód: GF_6503
varianta: Balení: 390 g, Příchuť: citron
Odesíláme za 5-10 dnů | GF_6503
599 Kč
535 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

100% Magnesium Chelate obsahuje hořčík ve formě vysoce využitelného bisglycinátu hořečnatého. Tato forma reprezentuje minerály v tzv. chelátových vazbách. Výhodou těchto minerálů v těchto vazbách je to, že jsou elektricky neutrální a lépe se dostávají v nezměněné podobě na místo určení v organizmu. Tato inovovaná verze oblíbeného produktu je navíc ochucena výhradně přírodním aromatem a ze 100% slazena extraktem z rostliny Stévia.

100% Magnesium Chelate je ideálním doplňkem stravy pro osoby vystavené zvýšené fyzické zátěži.

Magnesium přispívá:

  • k normálnímu energetickému metabolismu
  • k normální činnosti nervové soustavy
  • ke snížení míry únavy a vyčerpání
  • k normální syntéze bílkovin
  • k normální činnosti svalů
  • k normální psychické činnosti

 

Potravina určená pro zvláštní výživu, vhodná pro sportovce.

Nutriční informace

 na 100 gna 1 dávku (6,5 g)
Energetická hodnota 631 kJ/150 kcal 41 kJ/10 kcal
Tuky 0 g 0 g
- z toho nas. mastné kyseliny 0 g 0 g
Sacharidy 7 g 0,5 g
- z toho cukry 0,5 g  0 g
Vláknina 1 g 0,1 g
Bílkoviny 0 g 0 g
Sůl 0 g 0 g

Obsah účinných látek:

  na 100 gna 1 dávku (6,5 g)
Bisglycinát hořečnatý 49,2 g 3,2 g
- z toho hořčík 5,8 g
(1538 % RHP*)
375 mg
(100 % RHP*)
Vitamín B6
(pyridoxin hydrochlorid)
21,5 mg
(1538 % RHP*)
1,4 mg
(100 % RHP*)

*Referenční hodnota příjmu průměrné dospělé osoby (8400 kJ/2000 kcal)

 

Složení:

bysglycinát hořečnatý, regulátor kyselosti: kyselina citronová, přírodní aroma, sladidlo: steviol-glykosidy, vitamin B6 (pyridoxin-hydrochlorid).

 

 

 

 

Doporučené použití

DistribuceCZ
Návod na přípravu6,5 g (1 vrchovatou odměrku) rozmíchejte v cca 50 ml vody.
Balení390 g
Dávkování6,5 g (1 vrchovatá odměrka), užijte nejlépe před spaním, ideálně v kombinaci s výrobkem 100% ZINC BISGLYCINATE.
Rozměry obalu (cm)12x8x8

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: